Topp 3 sport-bh-nyheter hösten 2014

Hösten är här och det betyder också att många klädmärken släpper ut nya kollektioner och nya klädesplagg – så också inom sportkläderna och sport-behåarna. Jag har precis uppdaterat Sport-bh.nu med ett tiotal nya sport-bh:n, som jag hoppas ska falla dig i smaken! Gemensamt för de nya sport-behåarna är riktigt snygg design och härliga färger, så jag tyckte det var lättare än någonsin att hitta nya favoriter.

Några egna favoriter av de nya sport-behåarna i höst är bland annat dessa – mina topp 3 i höst:

1. Reebok Crossfit Skinny Strap Bra

En riktigt snygg sport-bh från Reebok, med en design som har det där lilla extra. Ger dessutom ett bra stöd för de flesta träningsformer – denna skulle jag gärna ha till Crossfit-passet!

reebok crossfit skinny strap bra sport-bh

2. Kari Traa Flott Bra

Kari Traa Flott Bra är en snygg och fräsch nyhet med sina glada, härliga färger! Sport-behån är dessutom helt sömlös och har ett bra stöd. Ett stort plus för att den har skilda kupstorlekar, vilket gör det lättare att hitta rätt storlek.

Kari Traa Flott Bra sport-bh

3. Nike Pro Fierce

Nike Pro Fierce är en snygg uppdatering från den klassiska Nike Pro-modellen. Nike Pro Fierce har samma utmärkta stöd, men har ett uppdaterat utseende och vadderade kupor, som gör sport-bh:n till en riktig måste-ha-BH.

Nike Pro Fierce sport-bh

Önskar dig en riktigt härlig start på hösten och många tuffa och roliga träningspass!

Hälsningar Lina

PS. Om du har klickat dig runt på sidan har du kanske märkt att prismärkningen på produkterna varit fel när man väljer mellan de olika kategorierna. Detta håller dock på åtgärdas just nu, och vi ska försöka allt för att få priserna att stämma så snart som möjligt! Tack för ditt tålamod. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ute efter rabatter?