Sport-bh test av bloggare

Ibland kan det vara roligt att höra flera synpunkter på en viss sport-bh innan man slår till. Hur känns sport-bh på och för vem passar den? Här kommer några läsvärda citat om sport-bh:n av olika bloggare. Alla sport-bh som beskrivs hittar du mera info genom att klicka på namnlänken.

Dessa bloggare har inget samarbete med oss på sport-bh.nu, utan citaten är helt enkelt kopierade från deras bloggar med deras tillstånd.

Shock Absorber Ultimate Run

Jag har tränat hela mitt vuxna liv och måste säga att jag faktisk aldrig provat en så mjuk, skön och stadig sport-bh som denna. Jag behöver en modell som håller bysten på plats och denna gör verkligen det. Perfekt skuren och sitter stadigt tack vare den finurliga extraknäppningen bak i ryggen.

Ulrika Garbriel om sport-bh:n Shock Absorber Ultimate Run. Citatet är taget från Ulrikas blogg som du hittar här.

Stay in Place

Den bh som jag kan rekommendera och vet genom de test vi genomfört i Aftonbladets Hälsobilaga är Stay in Place. Deras bh har ett väldigt bra stöd och passar för dig med stor byst.

Petra Thorén, motionscoach på aftonbladet om sport-bh:n från Stay in Place.

Casall Multi Sport Bra, Nike Pro Bra & Craft Sport Specific Super Bra

Om jag får välja de sport-bh:ar jag helst använder när jag tränar så blir det dessa (utan inbördes ordning): 1. Casall Multi Sport Bra 2. Nike Pro Bra 3. Craft Sport Specific Super Bra.

Sara Rönne om sina sport-bh-favoriter. Citatet är hämtat härifrån.

sport-bh citat
Casall Multi Sport som är en av Saras favoriter.

Reebok Fitness Short Bra

Allt sitter där det ska och jag har aldrig fått skavsår eller någonting!

Tove Isander om sport-bh:n Reebok Fitness Short Bra. Citatet är taget från Toves blogg som du hittar här.

Shock Absorber Ultimate Run

Vilken bh! Den sitter perfekt och håller verkligen brösten på plats utan att platta till dem så man tror att man har ett spännband runt bröstkorgen. Axelband och knäppen är vadderade så det är mjukt och skönt. Sköna material som andas och en riktigt bra passform. Ta mitt råd och skaffa dig en riktigt bra sportbh, wow!

Sagt av Ida på feminimt.se om sport-bh:n Shock Absorber Ultimate Run.

Den andra modellen jag använder, som också är min absoluta favorit, heter Shock absorber, och modellen heter RUN. Den kostar 650 kronor. Jag har en vit och en svart sen innan och nu har jag också köpt en sjukt snygg lila/turkos. Det är höstens säsongsfärg så den finns i lite mindre kollektion, så ifall ni vill ha just den färgen ska ni inte avvakta för länge med att handla. Den här modellen har till och med dubbla spännen bak, så när du väl fått på den är det inget som rör sig, garanterat! … Dagens tips helt klart, för alla som springer och vill ha riktigt bra stöd. Jag rekommenderar den med varm hand!

Sagt av Madeleine på Fitnesscoachen.com om sport-behån Shock Absorber Ultimate Run.

Shock Absorber Run är mångas favorit!
Shock Absorber Run är mångas favorit!

Shock Absorber D+ Max

Nu har jag äntligen införskaffat mig en ordentlig sportbehå – och wow, inga bröst som rör sig!! Kan inte bli bättre! Så viktigt med bra stöd när man ska sporta!

Zarixxxa om sportbehån Shock Absorber D+ Max.

Nike Indy Reversible Strappy Bra

Jag har sedan ett par veckor en ny favorit sport-bh – Nike Indy Reversible Strappy Bra. Den ger bra stöd under lugnare pass så som Bodybalance och Bodypump, men på ett danspass eller ett steppass väljer jag en bh med mer stöd. Vad jag gillar med denna är passformen och materialet – en bonus är dessutom att den går att vända ut och in, så man får två färger i en! Kanske skulle man slå till på en rosa också?

Annelie Bottne om sport-bh:n Nike Indy Reversible Strappy Bra.

Casall Multi Sport Bra, Shock Absorber Ultimate Run & Salming Capacity

Mjuk och skön. Lätt att ta av och på trots att den inte har några inställningar varken i ryggen eller axelbanden… Jag fick tillräckligt med stöd utan att den klämde åt någonstans, ens med pulsbältet på. – Casall Multi Sport Bra

Även kallad löpar BH:arnas Rolls Royce. Och det förstår jag absolut! Hade jag haft en stor byst hade detta definitivt varit min klara favorit. – Shock Absorber Ultimate Run

… För den är faktiskt inte bara snygg att titta på. Den har även ett bra stöd och är väldigt skön att springa i. Möjligtvis lite lite trång att få på sig över axlarna, men det uppvägs lätt av mjukheten, dom vadderade ställbara axelbanden och som sagt det estetiskt tilltalande utséendet. – Salming Capacity

Joggandesund om sport-behårna från Casall, Shock Absorber och Salming.

Stay in Place Racerback

Till min stora förtjusning råkade Stay in Place ha sommarrea just nu på en del av sina produkter (ta en titt!), så det blidde en Racerback bra i färgen ”fire”. Perfa! Är ju i normala fall en trogen kund hos Nike, men när det gäller sport bh:n är Stay in Place nästan snäppet vassare, enligt mig.

Alexandra på bloggen starkochsund om sport-bh:n Stay in Place Racerback.

sport-bh vilka är bra
Sport-bh:n från Stay in Place är Alexandras favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ute efter rabatter?