Sport BH sidan nu med automatiskt uppdaterade priser!

Hej! Nu kommer en bra nyhet för er som skall köpa Sport-BH! Sidan sport-bh.nu har nämligen utökats med en funktion som automatiskt uppdaterar priserna på varenda sport-bh varje dag. Det betyder att om en webbutik byter pris på en produkt, eller sätter den på rea, så syns det också här på sidan, och det blir ännu enklare för er att jämföra priser på produkterna. Ifall funktionen misslyckas att kolla upp priset hos en webbutik så syns en stjärna bredvid det priset som berättar att priset kan vara några dagar gammalt. 

Så här ser den nya prisfunktionen för Sport-BH ut:

Som exempel tar vi Sport-BH’n Stay In Place Superactive A/B:

automatisk uppdatering av pris på sport bh

Som ni ser så har Sportamore sänkt priset på denna produkt. Det kanske är sänkt bara för några dagar, så utan automatiska prisuppdateraren så skulle Sportamore’s normalpris på 400 SEK stå där istället för reapriset på 199 SEK, och du kanske skulle ha köpt den på Bubbleroom där den kostar 319 kr istället. Ifall Sportamore eller någon annan ändrar priset imorgon så syns det nya priset där då, helt automatiskt.

Det som också syns är stjärnan bredvid priset på Nelly. Den betyder att priset inte är uppdaterat idag, utan kan vara någon dag gammalt. Dock så stämmer priserna med stjärna också för det mesta, för butikerna byter inte priser så ofta. I detta fall så är även Nellypriset det rätta.

 

Fler nya funktioner på sport-bh.nu

Förutom den automatiska prisuppdateraren så satte jag också ut en liten funktion som berättar om produkten finns på lager eller inte i webbutikerna. Jag vill ju inte att ni skall behöva klicka er till en webbutik för att sedan mötas av en text som säger att produkten är slut. Så nu står det också på produktsidorna här på sport-bh.nu ifall den sport-bh du kollar på inte finns tillgänglig hos en webbutik just nu.

Så här ser det ut:

sport-bh tillfälligt slut

Produkten Stay In Place Seamless är alltså slut hos Bubbleroom och Nelly just nu. Ifall de får in den så uppdateras också denna information här. Samma sak som på prisupdateringen gäller, statusen på detta uppdateras varje dag.

Funktioner som fanns sedan tidigare är ju det stora filtret på framsidan där du kan filtrera bort alla sport-bh’n som inte passar dig genom att välja hur mycket stöd du behöver på din sport-bh, och genom att välja storlek.

Det kommer även att komma en del fler funktioner i framtiden som gör det ännu enklare för dig att hitta den bästa eller billigaste sport-bh’n. Men nu skall de befintliga funktionerna testas ordentligt först innan nya funktioner sätts till. Ifall du har idéer på nya häftiga grejer så är det bara att berätta om dem i kommentarsfältet.

Ha en bra dag, hälsningar Jonathan

 

2 thoughts on “Sport BH sidan nu med automatiskt uppdaterade priser!

 1. Reply
  Erik
  februari 17, 2014 at 3:34 e m

  Kul serie det här!

  Jag kommer själv ge mig in på klädaffiliate under 2014 nu och som vanligt ligger uppskalning och automatisering med stort fokus. Själv är jag totalt okunnig om just de bitarna men det är ju skönt att man har med sig folk som kan i båten också 🙂

  1. Reply
   Jonathan
   februari 18, 2014 at 8:41 f m

   Hej! Intressant!

   Jo, det är är bra med teknikkunniga människor i båten. Själv fokuserar jag mest på SEO, men kan en del teknik och försöker fixa lite tekniska grejer själv ibland för att hålla mig up to date och för att det är så kul! 🙂 Jag har även märkt att man kan ha rätt intressanta åsikter om vissa tekniska lösningar när man inte har teknik som huvudfokus själv, man ger en annan synvinkel på sakerna och kan ibland vara till mycket stor hjälp vid val av vilka tekniska lösningar som skall prioriteras..:)

   // Jonathan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ute efter rabatter?