Julklappstips till en tjej

Julen närmar sig verkligen med stormsteg och du har kanske inte riktigt färdigt köpt dina julklappar ännu. Det brukar sägas att det är svårast att köpa julklappar och presenter till en kille, men är det verkligen så lätt att köpa en julklapp till en tjej.

Ett bra julklappstips som jag kommer att tipsa om just nu är förstås en sport-bh. En flicka som tränar eller som har planer på att börja träna uppskattar verkligen en sport-bh. Och får man den dessutom av sin pojkvän/sambo/man så kommer hon att bli väldigt positivt överraskad.

Det som kanske kan vara svårt när man skall köpa en sport-bh är att veta storleken på hennes vanliga bh och sedan veta vilken sorts sport-bh man skall köpa. Storleken är ingen svår sak att leta upp. Sök igenom hennes underklädslåda när du får en chans och titta på olika bh:ar vilken storlek som hon använder. Sedan med vilken sorts sport-bh man skall köpa beror på vad hon skall använda den till. Ifall hon tränar lugnt, som t.ex. yoga behöver man en sport-bh med lätt stöd, tränar hon på gym behöver hon medium stöd och tränar hon crossfit så behövs en sport-bh med väldigt bra stöd.

Casall Padded är ett exempel på en sport-bh med lätt stöd

2XU Medium Impact Support är ett exempel på en sport-bh med medium stöd

Triumph Triaction Extreme är ett exempel på en sport-bh med mycket bra stöd

Sport-bh:n uppskattas alltså väldigt mycket av en flicka och självklart kan en flicka köpa en sport-bh åt en tjejkompis också. Du kan läsa mer här på sport-bh.nu vilka möjligheter du har när du skall välja en sport-bh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ute efter rabatter?