Stort sport-bh test – hitta den bästa sport-bh:n!

Sport-bh test är något som är intressant av den enkla orsaken att det är vanliga kvinnor som testat sport-behåarna och ger sin ärliga recension, utan att påverkas av butikernas eller varumärkens recensioner. För att hjälpa dig att hitta den bästa sport-bh:n på marknaden, så har vi sammanställt en lista med de sport-bh:n som fått bästa resultat i sport-bh-test! Dessa sport-bh test har vi länkat till i texten så att du ska kunna hitta urspungskällan vid behov. I dessa sport-bh test är det alltså testpersonernas egna åsikter som kommer fram, och inte våra eller något varumärkes åsikter!

Enjoy vårt stora sport-bh test! Hoppas att du hittar någon ny favorit!

Sport-bh test

Här hittar du en sammanställning av alla sport-bh test som vi hittade på internet!

Sport-bh test från Testfakta:

I detta sport-bh test fokuserade man på fyra saker: elasticitet, andning, svettransport och passform och komfort. Punkten ”passform och komfort” testades av en panel på fyra vana motionärer med bh-storlekar från A till C.

Casall Multisports bra – Testvinnare. Har inte de bästa materialegenskaperna men sitter skönast på kroppen.Inga skavande sömmar, bekväma axelband och en sport-bh med ett bra stöd.

Stadiums Soc – Sämst betyg i testet får Stadiums sport-bh Soc. Det klämmer åt obekvämt, samtidigt som tyget är för elastiskt och töjer sig för mycket. Soc gav inte ett bra stöd, tyckte panelen.

Nike – Enda sport-bh:n i testet med justerbara axelband, vilket är ett plus.

H&M sport-bh – Bäst på att transportera bort fukt under svettiga träningspass.

Källa: Testfakta & Women’s Sportswear

Icakuriren sport-bh test

Icakuriren genomförde ett stort sport-bh test med 10 olika sport-bh:n. Sport-behåarna är testade i Textil- och läderlaboratoriet i Stockholm AB. Sport-behåarna har genomgått praktiska experiment på laboratoriet samt testats av två kvinnor under en längre tid under deras träningspass. Här listar vi topp 3 sport-bh:n i testet.

Casall Multi Sports Bra – Testvinnare. Panelen gav goda resultat för ett bra stöd och en skön komfort som håller brösten på plats utan att skava.

Nike Shape Swoosh – På delad andraplats i testet. Enligt panelen så passade sport-bh för en lite mindre byst, då den gav bra support och höll brösten på plats. För en större byst gav den dock inte tillräckligt mycket stöd. Denna sport-bh passar för lugnare aktiviteter.

Stay In Place Seamless Bra – Greppade delad andraplats. En sport-bh som transporterar bort fukt bra. För en lite mindre byst fick denna sport-bh full pott för ett bra stöd och bra komfort, men för en större byst så fick den inte lika bra poäng.

Källa: Icakuriren

Friskispressen sport-bh test

Friskispressen testade sammanlagt 14 olika sport-bh:n. Testen genomfördes av åtta stycken träningsvana kvinnor med med olika bröststorlek, ålder och träningsbakgrund. Här tipsar vi om topp 4 sport-bh:n i testet.

Shock Absorber Plunge: Testvinnare med 8,5 poäng. Håller brösten på plats samtidigt som den ger brösten ett snygg silhuett. Dessutom riktigt bekväm, även för större bröst!

Abecita Kimberly – 8,3 poäng. En superskön och bekväm sport-bh, som ger bra stöd till en mindre eller normalstor byst. De med större byst var inte lika imponerade över stödet.

Nike Updated Strength: 8,0 poäng. Stödjande sport-bh för en liten till normalstor byst. Testpersonerna med större byst tyckte inte att sport-bh:n gav tillräckligt mycket stöd. Finns inte i vårt utbud, men en motsvarande sport-bh är Nike Definition.

Röhnisch Sport Bra Super X : 7,9 poäng: En sport-bh med bra stödjande funktion och bekväm med breda, sköna axelband.

Stay in Place Supersport/SuperActive: 7,9 poäng. En sport-bh med mycket bra stöd, nästan för bra tyckte vissa testpersoner, eftersom den plattade till brösten lite väl mycket. Sport-bh:n fick ändå höga poäng eftersom många tyckte den var riktigt skön på. 

Källa: Friskispressen

Som sammanfattning av de olika testen kan vi alltså konstatera att Casall Multisport Bra tog hem potten med 2/3 vinster. Shock Absorber Plunge kammade hem andra plats eftersom den var bäst i test i det ena testet. Vi vill dock ännu en gång poängtera att en sport-bh inte passar för alla, men för genomsnittet så var dessa sport-bh:n bäst. Vi rekommenderar att du läser vår beskrivning av sport-bh:n innan du köper, så att du vet om sport-bh:n passar din typ av bröststorlek och motionsform.

Sport-bh test
Casall Multi Sport är en omtyckt sport-bh som passar en liten till normalstor byst. Den ger bra stöd och finns i många härliga färger.

Du hittar Casall Multi Sport här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ute efter rabatter?