tränings-bh

Tränings-bh – så här hittar du den bästa!

Tränings-bh är något som man absolut behöver när man tränar. Man brukar säga att det inte spelar så stor roll hurudana träningskläder man har, men att träningsskorna är det man ska investera i. När det kommer till tränande kvinnor så är det faktiskt så att rätt tränings-bh är lika viktigt som ett par bra träningsskor – om inte ännu viktigare. Continue reading

Topp 3 sport-bh-nyheter hösten 2014

Hösten är här och det betyder också att många klädmärken släpper ut nya kollektioner och nya klädesplagg – så också inom sportkläderna och sport-behåarna. Jag har precis uppdaterat Sport-bh.nu med ett tiotal nya sport-bh:n, som jag hoppas ska falla dig i smaken! Gemensamt för de nya sport-behåarna är riktigt snygg design och härliga färger, så jag tyckte det var lättare än någonsin att hitta nya favoriter.

Några egna favoriter av de nya sport-behåarna i höst är bland annat dessa – mina topp 3 i höst: Continue reading

Sport BH sidan nu med automatiskt uppdaterade priser!

Hej! Nu kommer en bra nyhet för er som skall köpa Sport-BH! Sidan sport-bh.nu har nämligen utökats med en funktion som automatiskt uppdaterar priserna på varenda sport-bh varje dag. Det betyder att om en webbutik byter pris på en produkt, eller sätter den på rea, så syns det också här på sidan, och det blir ännu enklare för er att jämföra priser på produkterna. Ifall funktionen misslyckas att kolla upp priset hos en webbutik så syns en stjärna bredvid det priset som berättar att priset kan vara några dagar gammalt.  Continue reading

Julklappstips till en tjej

Julen närmar sig verkligen med stormsteg och du har kanske inte riktigt färdigt köpt dina julklappar ännu. Det brukar sägas att det är svårast att köpa julklappar och presenter till en kille, men är det verkligen så lätt att köpa en julklapp till en tjej.

Ett bra julklappstips som jag kommer att tipsa om just nu är förstås en sport-bh. En flicka som tränar eller som har planer på att börja träna uppskattar verkligen en sport-bh. Och får man den dessutom av sin pojkvän/sambo/man så kommer hon att bli väldigt positivt överraskad. Continue reading

Sport-bh vid träning motverkar hängbröst

Du har säkert hört att det är jätteviktigt att använda en sport-bh när du tränar, men vet du varför?

I brösten finns inga muskler, men däremot ligament. När vi rör oss, speciellt när vi tränar, så rör sig brösten upp och ner, vilket kan töja ut ligamenten. Ifall man ofta tränar utan en stödjande sport-bh, så kan dessa ligament permanent bli uttöjda och orsaka hängbröst.  Continue reading

Många nya sport-bh:n i sortimentet!

Sport-bh.nu fortsätter att växa! För tillfället finns det 85 olika sport-bh:n att välja mellan, och utbudet blir bara större och större. Här på sport-bh.nu har vi nu samarbete med alla de vanligaste webbutikerna: Sportamore, Nelly, Bubbleroom, Andmotion, Gymgrossisten, Halens, Stay in Place, Timarco och Zalando. Alla dessa webbutiker säljer lite olika sport-bh-modeller, och därför har också vårt utbud ökat här på sidan. De allra senaste nyheterna är bland annat sport-bh:n från Gococo, Better Bodies, Miss Mary, Calida och Triumph.

Vi hoppas att du gillar vårt förnyade utbud! Du kan som vanligt hitta rätt sport-bh för just dig genom att välja hur bra stöd du behöver. För att sålla i alternativen kan du nu också välja din bröststorlek, vilket underlättar märkbart i sökandet när alternativen begränsas! Lycka till med shoppandet!

Billig eller dyr sport-bh?

Det finns sport-bh:n i alla prisklasser, där vissa är riktigt billiga medan andra är dyrare. Förstås tänker man ju att de dyrare motsvarar en viss kvalitet, men hur är det egentligen? Är det någon skillnad om man använder en billig sport-bh från H&M eller om man köper den dyraste på marknaden?

Continue reading

Stort sport-bh test – hitta den bästa sport-bh:n!

Sport-bh test är något som är intressant av den enkla orsaken att det är vanliga kvinnor som testat sport-behåarna och ger sin ärliga recension, utan att påverkas av butikernas eller varumärkens recensioner. För att hjälpa dig att hitta den bästa sport-bh:n på marknaden, så har vi sammanställt en lista med de sport-bh:n som fått bästa resultat i sport-bh-test! Dessa sport-bh test har vi länkat till i texten så att du ska kunna hitta urspungskällan vid behov. I dessa sport-bh test är det alltså testpersonernas egna åsikter som kommer fram, och inte våra eller något varumärkes åsikter!

Continue reading

Sport-bh test av bloggare

Ibland kan det vara roligt att höra flera synpunkter på en viss sport-bh innan man slår till. Hur känns sport-bh på och för vem passar den? Här kommer några läsvärda citat om sport-bh:n av olika bloggare. Alla sport-bh som beskrivs hittar du mera info genom att klicka på namnlänken.

Dessa bloggare har inget samarbete med oss på sport-bh.nu, utan citaten är helt enkelt kopierade från deras bloggar med deras tillstånd.

Shock Absorber Ultimate Run

Jag har tränat hela mitt vuxna liv och måste säga att jag faktisk aldrig provat en så mjuk, skön och stadig sport-bh som denna. Jag behöver en modell som håller bysten på plats och denna gör verkligen det. Perfekt skuren och sitter stadigt tack vare den finurliga extraknäppningen bak i ryggen. Continue reading

Sport-bh i stora storlekar för den storbystade

Hör du till en av dom som har stora bröst? Många kvinnor drömmer en större byst, men när man tränar är det faktiskt inte alltid så roligt med stora bröst. Som storbystad får man ont om inte stöder från sport-bh:n är tillräcklig, och detta kan bli ett ganska stor problem för många storbystade kvinnor. Sport-bh för den storbystade blir extra viktigt när det rör sig om motionsformer som löpning, kampsporter eller andra motionsformer med mycket hopp.

Continue reading

Sport-bh med push-up för små bröst

Hör du till den skaran som skapats med små bröst? I träningsväg är detta mycket bra, eftersom du inte behöver fundera lika mycket på bra stöd som de storbröstade. Men det är viktigt att använda en sport-bh även om man har småbystad, för att man ska få det stöd brösten behöver.

Sport-bh:n med sin tighta fit har ju tyvärr ofta tendensen att platta till brösten, så att de ser ännu mindre ut. Detta är ju helt normalt eftersom sport-bh:n ska stöda ordentligt, men om man absolut inte gillar detta så finns det hjälp att fås  – nämligen sport-bh med push-up eller vaddering.

Continue reading